Groei en ontwikkeling en welzijn | Den Haag

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, shiatsu, voetreflexologie, klankschaal healing

Ademhaling -levenskracht, de sleutel tot  zelf-bevrijding en vernieuwing. We begrijpen dat we meer zijn dan alleen maar lichaam. We zijn uitgesproken lichtwezen in een fysiek lichaam. Ik ondersteun je in je wens om een stralend, bewust mens te willen zijn. We onderzoeken de mogelijkheid voor jouw lichaam, hoe jij op een eenvoudige en krachtige manier de stroom van de adem, je levenkracht weer naar binnen kunt laten.We onderzoeken ook, wat je tegenhoudt om vrij te ademen.

De Ademhaling verbindt ons met ons zielenveld, met ons bewustzijn waardoor we universeel verbonden zijn met elkaar. Niets is gescheiden, ademhaling verbindt ons allemaal, dus laat ons samen adem halen.

Ik laat jou op een unieke wijze ervaren hoe je door aandachtig gericht te zijn op je lichaam en de ademhaling, meer ruimte ervaart in je lichaam, meer rust en ontspanning voelt en dat je weer helderder kunt denken en in de kortste tijd vrede in jezelf kunt ervaren en deze brengen we dan samen de wereld in. Dat is dan mijn wens voor ons allemaal.

Ademhaling:

  • helpt bij genezing en ontspanning
  • heeft een regenererende en verjongende werking
  • is de kracht achter onze stem, laat ons zingen en lachen en huilen
  • is de tranformator in ons lichaam
  • Voel je nu de motivatie en doorzettingsvermogen om je hiervoor in te zetten, ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Over Regina Cove | Den Haag

Alles begon met de geboorte van mijn eerste zoon in 1993. Ik kon niet meer zo doen als voorheen, ik begreep de wereld niet meer, ik, die altijd kon werken en bezig zijn, had moeite om op straat te gaan of onder de mensen te zijn. Hier moest iets gebeuren. Zo begon ik in 1996 met lichaamswerk. Gelukkig was mijn passie geraakt, vanaf die tijd volgden opleidingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België.

Alles begon met de voet, voetreflexologie, shiatsu, cranio sacrale therapie, energie- en chakraleer.

Onderzoek naar de engelenwereld, bewustzijnsvelden in het universum. Ik ben veelzijdig opgeleid in muzikale en kunstzinnige richtingen. Deze hebben de ontwikkeling van mijn gevoeligheid op bijzondere wijze ondersteund.

Ik ging opleidingen en scholingen voor kristallen en klankschalen volgen.

De HBO-opleiding voor medische BK zit er ook bij. 20 jaar opleidingen en cursussen gevolgd voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling, deze hebben mijn leven wezenlijk veranderd.

Zo leef ik dan nu: Warme lichte zonneschijn verlicht mijn hart van binnen, van jouw warmte doordrongen is de nacht zo bedwongen en kan de dag beginnen, warme lichte zonneschijn, de mens, de liefde van mij.

Ik heb 18 jaar praktijkervaring, ervarings- of levenscoach zou ook een passende term voor mijn werk kunnen zijn.

Hartelijk welkom in mijn praktijk.


Foto 1 Regina Cove Foto 2 Regina Cove Klik om te vergroten

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Regina Cove


Professionals in de categorie Ademtherapie

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!