Kunstzinnige miniportretsessies in de adembenemende natuur | Voorburg

Portretfotografie in een prachtige omgeving. In de sfeervolle herfst- en lentemaanden bied ik miniportretsessies aan voor gezinnen, kinderen, dieren. Wil je graag een bijgewerkte reeks foto's van jou en je dierbaren? Met een minisessie krijg je een pakket voor een vaste prijs, met een unieke reeks afdrukken door een gespecialiseerde natuurfotograaf. Allemaal gemaakt in een natuurlijke omgeving voor jou. Extra prints altijd beschikbaar tegen meerprijs..

Over Charlie VS Taylor | Voorburg

Ik ben opgegroeid aan de rand van de kust in Noord-Devon, Engeland, en woon nu 17 jaar in Nederland.  Mijn allereerste ervaring met fotografie was in de donkere kamer op de middelbare school. Ik was verbaasd om te zien hoe de pagina langzaam volliep met het beeld toen de chemicaliën met het negatief reageerden, en toen ik ze vervolgens ophing om te wachten totdat de magie plaatsvond. 

Ik heb vele jaren in het buitenland gewerkt en de wereld rondgereisd in mijn vrije tijd. Ik ben in veel verschillende landen geweest en ervoer en zag ontbering en vriendelijkheid zij aan zij. Een aantal fantastische ervaringen die de manier waarop ik naar de wereld kijk veranderden. Ik besloot om te stoppen met reizen, omdat ik iets creatiefs wilde doen. Fotografie was de voor de hand liggende keuze. Dus ik begon met een cursus, wat workshops en een studiegroep van de Royal Photographic Society... en realiseerde me dat ik mijn ware passie had gevonden. Inmiddels is het al jaren mijn volledige beroep, exposeer ik en werk ik regelmatig voor bedrijfsleven en particulier. Als ik niet achter mijn camera zit, kun je me misschien zien tuinieren, wat mijn interesse in macrofotografie voedt. Mijn twee katten, Polly en Oscar 'helpen' vaak. Fietsen is iets waar ik enorm van geniet en vanwege mijn liefde voor de zee zul je me vaak op het strand zien wandelen. Soms met, soms zonder mijn camera. Ik vind het belangrijk om de schoonheid van de natuur in zijn puurste vorm te bekijken. 


Foto 23 Charlie VS Taylor Foto 24 Charlie VS Taylor Klik om te vergroten

Charlie Taylor Photography
Charlie VS Taylor


Professionals in de categorie Kunst

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag