Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Boomklimmen in de Zomervakantie bij Pluk!
DO 06 augustus | 11.00-13.00 uur | Den Haag

| Normale prijs per losse klim: 7,50. Met Vakantiepas: 5,-. 


Je kan de boom in deze zomervakantie! Haagse Boomtoppers pakt goed uit voor alle thuisblijvers en bezoekers. We klimmen vijf donderdagen bij Pluk! (alle donderdagen behalve 30 juli van 11:00-13:00). Deze klimplek is geschikt voor de wat jongere kinderen: idealiter van 5 t/m 7 maar ook zeker leuk voor kinderen van 8 en 9. 
Met de Haagse Boomtoppers klim je veilig gezekerd in bomen. Net als in de klimmuur, maar dan in een boom, op fijne plekken in de natuur. Boomklimmen met ons is uitdagend, avontuurlijk en op en top positief! 

Je hoeft niet te reserveren. Als er veel wachtenden zijn, werken we met nummertjes. De vrije klimevenementen in de zomervakantie zijn een samenwerking met de Vakantiepas. 
Normale prijs per losse klim: 7,50. Met Vakantiepas: 5,-. Let op: is dit te veel geld voor je? Dan betaal je gewoon wat je wel kan missen. Je betaalt anoniem in een blikje. Laat geld vooral geen reden zijn om niet te komen! 
Kledingadvies: vaste, dichte schoenen (geen slippers of sandalen). 
Twijfel over het weer? Als we het niet afblazen op onze socials, gaat het gewoon door. Soms hakken we de knoop pas in de ochtend zelf door, dus check bij twijfel nog even voor je vertrekt. 


haagseboomtoppers
haagseboomtoppers
instagram/haagseboomtoppers
plukdenhaag

Informatie + Aanmelden » Haagse Boomtoppers

www.haagseboomtoppers.nl
Bekijk Facebook event

Pluk! Den Haag
Loosduinse Hoofdstraat 1184a
2552 AV Den Haag


haagseboomtoppers AT gmail DOT com

Meer agenda van Pluk! Den Haag

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!