Festival van Liefde
ZA 18 augustus | 00.00-00.00 uur | Spanje

18 augustus 2018 t/m 25 augustus 2018


Liefdevol in het leven staan en jezelf vieren?   

Ga dan mee met Diana Bergsma en Marius Engelbrecht naar het Festival van Liefde!

Wil jij een prachtige, inspirerende en fijne aanvulling op de zomervakantie? Of een andere invulling geven aan je vakantie? Met het Festival van Liefde maak je nieuwe verbindingen en open jij je hart naar jezelf en naar anderen. Het kan een avontuur voor je zijn, waarin je nieuwe mensen ontmoet, geniet van het samenspel van geven en ontvangen, nieuwe ideeën opdoet en je passie versterkt. Het is een ontdekkingsreis naar wat liefde betekent voor jou en hoe je dit in de praktijk brengt.

De krachtige thema’s Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid zijn door het Festival verweven. Deze drie thema’s zijn belangrijk, omdat liefde begint bij de verbinding die je maakt met jezelf en de ander. Heb je die verbinding gemaakt en voel jij je innerlijk vuur dan komt de vertrouwen. Verbinding en vertrouwen geven je de weg naar innerlijke vrijheid.

 

Je kunt elke dag kiezen uit workshops, in de ochtend en in de middag. In de avond is soms programma, zoals een concert. Of samen klinken en dansen. Of vrij. Je krijgt elke dag het aanbod van de workshops om je op in te schrijven.

Meer Informatie + Aanmeldeninfo AT mariusengelbrecht DOT nl

Landgoed La Miana, Girona, Spanje, Spanje

Stemexpressie en Persoonlijke Ontwikkeling | Marius Engelbrecht


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag