Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06dec 2019
Groei en Bloei Cirkel: inspirerende maandelijkse workshops in Voorburg

Meer Innerlijke Vrijheid (voorheen Be Essence)
Voorburg

Behoefte aan regelmatig een inspirerende impuls en geestelijke voeding? Even een mooie avond voor jezelf, je eigen ontwikkeling? De Groei en Bloei Cirkel biedt 1 x per maand een praktische workshop op het gebied van psychologie en spiritualiteit.

Je kent het misschien wel: je vindt je persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk en je hebt je voorgenomen daarmee aan de slag te gaan. Zo af en toe volg je een workshop of training en dat voelt fantastisch. Dan denk je enthousiast: dit moet ik vaker doen, hier heb ik echt wat aan.

En toch ... op de één of andere manier raakt dat goede voornemen onderaan je drukke to-do list.

Terwijl je die inspiratie en geestelijke voeding juist zo hard nodig hebt.

Daar kun je nu verandering in brengen: Groei & Bloei is een abonnement van maandelijkse workshops die je iedere keer weer een mooie impuls zullen geven voor je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

De onderwerpen zijn zeer divers en altijd praktisch. Het is mijn intentie dat je de nieuwe inzichten ook echt kunt toepassen in je leven. Pas dan heb je er wat aan. 

De workshops zijn gratis voor leden.

Nu tijdelijk als introductie-aanbieding: nog 1 workshop gratis als je voor 13 december inschrijft op het abonnement. Kijk op de website voor een overzicht van alle workshops in 2019 en 2020 en alle voordelen van het lidmaatschap op een rijtje.

Informatie

06 dec 2019
19.30 - 21.30
0,00 losse workshops of een voordelig abonnement, zie omschrijving

Waar?

Praktijk Meer Innerlijke Vrijheid
Louis Couperusstraat 52
2274XS Voorburg

Contact

Groei en Bloei Cirkel: inspirerende maandelijkse workshops in Voorburg