Sprookjesconcert | Pernilla Kannapinn
ZO 22 september | 16.00-20.30 uur | Leidschenveen

40,00 | incl stemworkshop en potluck-diner


Pernilla is verhalenvertelster, droomwereld-weefster, regenworm-redder. Met haar trouwe metgezelletje My reist ze de wereld rond in haar slakkenhuisje op wielen en waar ze stopt, brengt ze magie.
Haar 350 jaar oude viool komt uit zijn kistje en hiermee de verhalen over een prinses van het eiland Inski Pinski, dat lijdt aan een wel heel bijzondere ziekte; horizon-pijn. De ziekte zorgt ervoor dat ze op een dag met haar kleine gouden wolfje in een bootje stapt om te ontdekken wat er nog meer te vinden is buiten haar eigen prachtige wereld.
Het is een verhaal met de spanning van uitdaging, de pijn van heimwee, de kriebels van verwondering, de warmte van liefde.
Verteld, gezongen, gefloten met een sprookjesachtige stem, de prachtige klanken van de viool, en een wonderlijke, vergeten fluittechniek.

Pernilla schreef en illustreerde het boek: "de Prinses en het Zingende Hout", ofwel "a tale of Darkness and Light for Souls of all ages", dat bij deze gelegenheid ook verkrijgbaar zal zijn!

We starten met een kleine stemworkshop, waarbij jij wordt uitgedaagd te ontdekken wat je allemaal met jouw stem kunt doen. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. Het gaat om het plezier van ontdekken en uitproberen, je horizon verleggen.

Tussen de workshop en het concert genieten we samen van een potluck-diner. Iedereen is uitgenodigd een lekker (vegetarisch) gerechtje mee te nemen, zodat we dit met elkaar kunnen delen.

De afsluiting is natuurlijk het concert, waarin Pernilla je meeneemt op een deel van de reis van de prinses!

Informatie + Aanmelden » SOUL | Esther Hanewinckel

soul-denhaag.nl
Bekijk Facebook event

SOUL
Bergeendsingel 3
2492 NM Leidschenveen

Esther Hanewinckel
06 24116029
info AT soul-denhaag DOT nl

Meer agenda van SOUL