Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ochtend Familieopstellingen
VR 06 september | 09.30-12.15 uur | Leidschendam

Ontvangst vanaf 09:15 uur
20,00


Om te vieren dat we weer starten na de vakantie kan iedereen deze keer deelnemen voor slechts 20 euro. We kijken ter plekke wie een vraag of thema met een opstelling wil onderzoeken. Eventueel wordt er geloot. Ik vertrouw erop dat de ochtend zo verloopt dat iedereen krijgt wat hij of zij op dit moment nodig heeft. 

Met een familieopstelling krijg je op een diepere laag helderheid en richting rond een vraag of thema waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draait. 
Een opstelling kan je veel inzicht geven in de onzichtbare processen en patronen. Het is een liefdevolle en effectieve methode om antwoord te krijgen op een concrete vraag of op een thema dat je bezig houdt. Verstrikkingen in je familie zijn (onbewust) van grote invloed op jou. Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie. Dit gebeurt zonder oordeel, het een is niet beter dan het ander.  

Bij een familieopstelling werken we met representanten. Als representant kun je gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijv een familielid in te nemen. Het bijzondere is dat je daarbij dingen gaat ervaren die passen bij die persoon op die plek. Representeren is een waardevolle ervaring, je gaat meestal zelf ook met nieuwe inzichten naar huis. 

Deze ochtend familieopstellingen is in een kleine groep van maximaal 8 personen. 

Informatie + Aanmelden » Levensecht | Leontien van der Plas

www.levensecht.nl
Bekijk Facebook event

Levensecht
Overgoo 1
2266 JZ Leidschendam

Leontien van der Plas
06-15055350
leontien AT levensecht DOT nl

Meer agenda van Levensecht

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!