Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Werksessie Ken je Klant
MA 27 mei | 13.00-16.00 uur | Delft

65,00


Wist je dat je meer rendement haal uit je marketingplan of inspanningen met een buyer persona? Wat is een buyer persona? Het is de omschrijving van een fictief personage gebaseerd op echte klanten. Per doelgroep maak je een buyer persona. Je brengt je doelgroep namelijk tot leven met een buyer persona. Zo is het makkelijker je klanten te begrijpen, een gevoel te krijgen bij hun emoties en gedrag. Dat maakt het makkelijker om een promotiecampagne te bedenken. Met buyer persona’s haal je dus meer resultaat met minder inspanning.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de werksessie staan we stil bij je echte klanten, bijvoorbeeld de klanten die je nieuwe klanten bezorgen. Op basis daarvan, samen met doelgroepsegmenteringen en kenmerken die bij Albedo Communicatie aanwezig zijn maak je in een vijftal stappen een buyer persona onder begeleiding van communicatievakvrouw Séphine Laros.

De begeleider

Séphine Laros is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw, trainer, projectmanager en adviseur. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze is creatief in oplossingen en denkt in doelen en doelgroepen.

Ben je erbij?

Meld je aan door een mail te sturen naar: infoalbedocommunicatie

Of geef je op tijdens de netwerkavond Ken je klant op 17 mei.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur en vragen om goed voorbereid te kunnen starten.
Prijs: 65,- excl. btw.

Informatie + Aanmelden » Albedo communicatie | Séphine Laros

www.albedocommunicatie.nl

Albedo Communicatie
Nieuwe Langendijk 82
2611 VM Delft

Séphine Laros
info AT albedocommunicatie DOT nl