Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Een ochtendwandeling met een stukje spiegeling van de natuur.
WO 17 april | 8.00-10.00 uur | Delft

10,00


Start met genieten
De lente is begonnen en wat kan een (vroege) ochtendwandeling je brengen? Juist in dit seizoen is het bijzonder om in de natuur te zijn. Dan kan je zien en ervaren wat er in bloei staat of komt. Beleef zelf hoe de natuur ontwaakt in de stilte van de ochtend. Je hoort de vogels zingen, je neus wordt geprikkeld door de geur van het gras en de bomen. Geniet van een vroege ochtendzon of de nevel over het land. Maar vooral hoe voelt het om zelf zo vroeg buiten te zijn?

Rustig aan
De wandeling is in het afwisselende weidegebied rondom het Delftse Hout. We lopen in een rustig tempo en tijdens de wandeling krijg je een aantal vragen waarop je je kan bezinnen. De vragen sluiten aan op het moment van de wandeling en de plek waar je loopt. Tijdens de wandeling wordt er zoveel mogelijk in stilte gelopen, waardoor er een betere verbinding met jezelf, de vragen en de natuur ontstaat.

Klaar voor de dag
Na de wandeling voel je je vast energieker. Je hebt letterlijk je lijf los gelopen en het heeft je misschien geïnspireerd. Kortom, een goede start van de dag.
Wil je ook de vroege natuur beleven en ervaren wat dit met je doet, geef je dan op voor deze wandeling. Ik ontmoet je graag.
 

Startlocatie:
Verzamelen om 08:00 uur bij de parkeerplaats van het Hertenkamp in Delft; de Middelweg. Nabij het restaurant ‘het Rieten Dak’. 

Informatie + Aanmelden » Natuur Verbindt | Karlien van Haagen

natuurverbindt.nl

Natuurgebied Buytenhout Delft
Middelweg 11. De parkeerplaats van het Hertenkamp nabij Delftse Hout.
2616 LV Delft

Karlien van Haagen
0627128195
karlien AT natuurverbindt DOT nl