Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ondernemen met gemak en plezier
DO 18 april | 09.30-13.00 uur | Leidschendam

95,00 | deelnemen als representant: 45 euro


Je bent coach, zzp'er of hebt een kleine onderneming. Je houdt van je werk, het geeft je veel voldoening. En toch gaat het niet echt vanzelf. Je hebt te weinig klanten, veel gedoe met klanten of twijfels over een volgende stap. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd. Meer marketing, een extra opleiding, dure advertenties, maar het helpt nog niet. Wellicht is er dan meer aan de hand. Heb je last van blokkades die niet direct zichtbaar zijn, maar wel in jou of in jouw bedrijf zitten. In deze workshop kijken we naar wat blokkeert. Zodat je meer moeiteloos, met gemak en plezier kunt werken en ondernemen.

Als coach, eigenaar of zzp'er ben jij de spil van je bedrijf. Jij bent de persoon waar mensen op af komen, die ze vertrouwen. Wat houdt jou tegen om helemaal voor jouw werk en jouw bedrijf te gaan staan? Om een goede prijs voor je werk te vragen? Om daarnaast tijd en geld over te houden om (andere) leuke dingen te doen? Deze workshop geeft je inzicht en richting en helpt je om het ondernemen meer vanzelf te laten gaan.

Iedereen doet mee met de oefening(en). Daarnaast is er voor 2 of 3 mensen ruimte om met een eigen opstelling naar hun situatie te kijken.  De andere deelnemers kunnen gevraagd worden als representant in deze opstellingen. Zo help je de vraagstellers inzicht te krijgen én ervaar je van binnenuit wat er speelt en mogelijk ook bij jou speelt.

Informatie + Aanmelden » Levensecht | Leontien van der Plas

levensecht.nl
Bekijk Facebook event

Levensecht
Overgoo 1
2266 KA Leidschendam

Leontien van der Plas
06-15055350
leontien AT levensecht DOT nl

Meer agenda van Levensecht