Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

De rite van de baarmoeder
DO 21 maart | 19.15-21.30 uur | Zoetermeer

45,00 | Heb je al eerder de rite van de baarmoeder bij mij ontvangen, dan betaal je 22,50


De Rite van de Baarmoeder is een cadeau aan jezelf en aan elkaar. Ook bewerkstelligt ze een krachtige reiniging wereldwijd.

Deze inwijding is een heling en een zegen. Ze activeert jouw vrouwelijke kracht. Vrouwen kunnen door de rite trauma´s achter zich laten, die zich hebben vastgezet in het baarmoedergebied.

De Rite van de Baarmoeder is een zeer krachtige inwijding en brengt in alle zachtheid jouw moederschoot, een plek van creatie, in natuurlijke balans. Hierdoor kunnen je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop stromen. De rite zorgt voor een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Voor wie: voor alle vrouwen, met of zonder baarmoeder, met of zonder kinderwens. Ook voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kind.

Waarom: We dragen veel angst en pijn vanuit vorige generaties met ons mee, waarvan we ons vaak niet bewust zijn. Deze beperken ons echter wel in wie we werkelijk zijn. Door deze spanning los te laten kun je terug naar je eigen persoonlijkheid.

De baarmoeder is geen plek om pijn en angst in te bewaren, de baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven!

Informatie + Aanmelden » praktijk Ayla | Mariska Zandbergen

www.praktijk-ayla.nl
Bekijk Facebook event

het Beautyhart
Amsterdamstraat 3
Zoetermeer

Mariska Zandbergen
06 27119950
info AT praktijk-ayla DOT nl