Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

INTENSIVE 2 daagse - vrouwenlijn, moeder & dochter relatie
VR 16 november | 10.00-17.00 uur | Den Haag

16 november 2018 t/m 17 november 2018 | Tweedaagse training zaterdag 9-17 en zondag van 10-17
250,00 | Ticket bestellen via website


In de relatie tot onze moeder, naar haar te kijken, haar te zien, in alles dat ze is én dat ze niet is, vinden wij terug wat wij lange tijd geleden verloren zijn. 

Het is ter ondersteuning van deze gewijde reis dat ik een tweedaagse intensive in het leven heb geroepen. Ze is ontstaan uit mijn werk met de vele vrouwen tijdens de dagworkshops Moeder Dochter relatie & Vrouwenlijn. Een dag voelt steeds als te kort. Vrouwen voelen dat ze een opening hebben gekregen naar meer verbinding met zichzelf. De ontmoeting met hun pijn, angst, woede heeft hen bevrijd. Ondanks of vaak zelfs juist door de enorme fysieke en emotionele ‘test’ die ze in de opstellingen doorstaan hebben. Ze hebben hun eigen plek ten opzichte van hun moeder onderzocht en bekrachtigingen uit hun vrouwenlijn ervaren. Ze voelen dat dit de weg is die ze verder willen bewandelen. Een tweede dag geeft direct de gelegenheid om dit te doen. Er is ruimte voor opstellingen aan de hand van individuele vragen. Zowel de vrouw die de vraag stelt als de representanten in het veld krijgen inzicht. De ervaring van plekken anders dan die van jezelf biedt vaak een ander perspectief op je eigen vraagstukken.

Ik laat je op een veilige manier openstellen en ontdekken en dichtbij jezelf blijven. Ik werk vanuit respect en liefde voor het leven en de dood. Daarmee creëer ik de bedding voor alles dat is en niet is. Ik sta in dienst van het vrouwenveld.

Informatie + Aanmelden » Centeno Coaching | Jet Centeno

centenocoaching.nl
Bekijk Facebook event

Bloom, House of Health
Koninginnegracht 28
Den Haag

Jet Centeno
+31625360018
jet AT centenocoaching DOT nl

Meer agenda van Centeno Coaching


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag