Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Resonantiemiddag | Birgit Karreman & Esther Hanewinckel
ZO 02 december | 14.00-17.00 uur | Leidschenveen

33,00


Opbouw van de middag:
– Landen en ontspannen met klankschalen (concert met geleide meditatie)
– Openen en in beweging brengen met ademwerk/aum resonantie
– Integreren en verankeren met klankschalen

Je lichaam, de stoel waarop je zit, maar ook de lucht die je inademt, je gedachten en emoties, alles om je heen, alles dat je ziet en ervaart is energie.
Elke vorm van energie resoneert en beweegt in zijn eigen unieke frequentie; er is sprake van een dynamische balans.
In jouw leven kunnen factoren zoals stress, beperkende gedachten, niet-geuite emoties, ziekten, een verstoring in die doorgaans harmonische trilling teweegbrengen. Hier kun je op verschillende manieren hinder door ervaren: fysiek, mentaal, emotioneel. Kortgezegd resoneer je in zo’n geval minder of niet meer. Niet in jezelf, niet met je omgeving.

De warme, diepgaande en helende tonen van klankschalen en zielenzang reiken harmonische trillingen aan die het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleren. Jouw systeem wordt uitgenodigd weer in zijn oorspronkelijke staat van heelheid te resoneren.

Ademwerk brengt verstoringen in je energiehuishouding op zachte wijze binnen je bewustzijn, zodat je kunt helen. Basis van ademwerk is een liefdevolle acceptatie van ALLES dat in jou leeft, zodat het de ruimte kan krijgen om te ontladen en weer te bewegen.

Birgit Karreman van Regenboog Klankschalen en Esther Hanewinckel van THUIS! besloten deze krachten te bundelen. Een unieke combinatie van twee geweldige disciplines om je een heerlijke middag te bieden waarop op zachte, liefdevolle en soms speelse wijze jouw persoonlijke trilling terug in balans wordt gebracht.

Informatie + Aanmelden » SOUL | Esther Hanewinckel

soul-denhaag.nl
Bekijk Facebook event

SOUL
Bergeendsingel 3
Leidschenveen

Esther Hanewinckel
06 24116029
info AT soul-denhaag DOT nl