Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ligconcert met Afrikaanse Kora en Zang | Dymphi Peeters
ZO 18 november | 14.00-16.00 uur | Leidschenveen

27,50 | Inclusief thee


Een magische, muzikale reis

Met veel plezier mag SOUL Dymphi Peeters weer verwelkomen. Zij is een wereldmuziek stemkunstenares, die zichzelf op de Afrikaanse kora begeleidt en 'medicijn muziek' creëert.
Laat je meevoeren en kom tot rust bij dit unieke ligconcert.
"De kora werd en wordt bespeeld door Griot’s en Jeli’s. Door hun muziek, spel en woorden brengen zij de leiders van hun stam in verbinding met de bron in zichzelf, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Dit aspect raakt me diep en inspireert me."
Dymphi speelt en zingt haar eigen composities, die ontstaan op basis van improvisatie en afstemming op de energie van het moment.

“Het is een soort innerlijke wereldmuziek met een meditatief karakter. Ik hou ervan om mensen ontspanning en vrede te brengen met mijn muziek”

Dymphi's muzikale roots liggen in de Oost-Europese volksmuziek en ze heeft ervaring opgedaan met flamenco, stemexpressie, geïmproviseerde muziek en ook met opera. Zij speelt in het Mehmet Polat Trio, geeft ontspanningsconcerten, workshops stemimprovisatie en stemhealing en Ritueel Theater workshops, en speelt met de band Dragonfly live voor Ecstatic Dance Utrecht.
Dymphi's kora werd door Zoumara Diawarra gebouwd. Dmv een speciale mictrotonale mechaniek kan het instrument op het podium snel en eenvoudig worden omgestemd naar verschillende toonladders. Dit is uniek in de wereld!Er is plaats voor maximaal 10 genieters, dus meld je tijdig aan!
Na aanmelding ontvang je een mail met praktische- en betalingsgegevens. Na overmaken van het bedrag is je deelname gegarandeerd.

Informatie + Aanmelden » SOUL | Esther Hanewinckel

soul-denhaag.nl
Bekijk Facebook event

SOUL
Bergeendsingel 3
Leidschenveen

Esther Hanewinckel
06 24116029
info AT soul-denhaag DOT nl

Meer agenda van SOUL