Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Tempeldans | de 4 Windrichtingen (winter, Noord)
WO 12 december | 19.30-21.00 uur | Leidschenveen

Elke 2e woensdagavond van de maand
10,00


De Tempeldans, ook wel de 4 windrichtingen genoemd, bestaat uit eenvoudige bewegingen in contact met de windrichtingen en hun bijbehorende energie, element, kracht, emotie en seizoen.
Als voorbeeld: het is nu winter, het Noorden, element metaal. Het is de plek van de nacht, van terugtrekken, stilte, even niets hoeven en energie opdoen.
Welke energieën laat je toe in je leven, waar voel je een remming?
Wat wil je graag naar je toe halen en wat wil je teruggeven aan de aarde dat jou niet (meer) dient?
Vanuit dit uitgangspunt verbind je je met alle 4 de windrichtingen.De cyclus wordt afgesloten met een uitgebreide ontspanningsfase op basis van klankschaalgeluid.
Daarna is er thee en kun je, als je wilt, je ervaring delen.Je hoeft er niet voor te kunnen dansen, niet lenig voor te zijn, geen gigantisch uithoudingsvermogen voor te hebben; de herhaling van de beweging maakt het een niet-beweging, een meditatie.
Zoals de soefi-meesters doen als zij whirlen: een constant ronddraaien dat hen gaandeweg in een trance en in contact met het Goddelijke brengt.De Tempeldans centreert je bij regelmatige beoefening steeds steviger in jezelf en in het leven, je bent dan ook elke 2e woensdag van de maand welkom.

Er is plaats voor 10 deelnemers, doe je mee?

Informatie + Aanmelden » SOUL | Esther Hanewinckel

www.thuisinjelijf.nu
Bekijk Facebook event

SOUL
Bergeendsingel 3
Leidschenveen

Esther Hanewinckel
06 24116029
info AT soul-denhaag DOT nl


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag