Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Avond Familie Opstellingen - Representant
WO 12 december | 19.00-21.30 uur | Den Haag

15,00 | https://centenocoaching.nl/events/avond-familieopstellingen-december-2018/


AVOND FAMILIEOPSTELLINGEN
Heb je een vraag die je graag in een opstelling wil onderzoeken? Wil je kennismaken met het opstellingenwerk? Dan is dit een geschikte avond voor jou. Bekend of onbekend met opstellingen, iedereen kan meedoen. Tijdens deze avond zal ik ook dynamieken en patronen in familiesystemen toelichten zodat je ook de kans krijgt deze kennis tot je te nemen. DE KRACHT VAN OPSTELLINGEN:
Degene die bekend zijn met systemisch werk weten dat ze in opstellingen toegang krijgen tot de onderstroom waarin patronen en blokkades zichtbaar zijn. Opstellingen gaan niet over iets repareren of iets fixen, maar over inzicht in het grotere geheel en jouw plek en aandeel daarin. Dat is de eerste stap naar beweging. Beweging in het gebied dat nu stagneert. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om binding en verstrikking los te laten en je te verbinden met je verlangen. 
Bovenstaande geldt niet alleen voor de vraagstellers in opstelling maar ook voor representanten. Als representant in een opstelling kun je op een heel directe manier en los van je eigen situatie inzicht krijgen in dynamieken in familiesystemen. Op deze manier leer je op een andere manier kijken, zo ook naar je eigen situatie. SCHRIJF JE IN:
Als je een vraag wilt inbrengen, stuur mij dan een mail (). Wil je meedoen als representant dan kun je je aanmelden via de ticket link. 

Informatie + Aanmelden » Centeno Coaching | Jet Centeno

www.centenocoaching.nl
Bekijk Facebook event

Bloom - House of Health
Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag

Jet Centeno
+31625360018
jet AT centenocoaching DOT nl

Meer agenda van Centeno Coaching


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag