Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Avond Familie Opstellingen - Representant
WO 12 december | 19.00-21.30 uur | Den Haag

15,00 | https://centenocoaching.nl/events/avond-familieopstellingen-december-2018/


AVOND FAMILIEOPSTELLINGEN
Heb je een vraag die je graag in een opstelling wil onderzoeken? Wil je kennismaken met het opstellingenwerk? Dan is dit een geschikte avond voor jou. Bekend of onbekend met opstellingen, iedereen kan meedoen. Tijdens deze avond zal ik ook dynamieken en patronen in familiesystemen toelichten zodat je ook de kans krijgt deze kennis tot je te nemen. DE KRACHT VAN OPSTELLINGEN:
Degene die bekend zijn met systemisch werk weten dat ze in opstellingen toegang krijgen tot de onderstroom waarin patronen en blokkades zichtbaar zijn. Opstellingen gaan niet over iets repareren of iets fixen, maar over inzicht in het grotere geheel en jouw plek en aandeel daarin. Dat is de eerste stap naar beweging. Beweging in het gebied dat nu stagneert. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om binding en verstrikking los te laten en je te verbinden met je verlangen. 
Bovenstaande geldt niet alleen voor de vraagstellers in opstelling maar ook voor representanten. Als representant in een opstelling kun je op een heel directe manier en los van je eigen situatie inzicht krijgen in dynamieken in familiesystemen. Op deze manier leer je op een andere manier kijken, zo ook naar je eigen situatie. SCHRIJF JE IN:
Als je een vraag wilt inbrengen, stuur mij dan een mail (). Wil je meedoen als representant dan kun je je aanmelden via de ticket link. 

Informatie + Aanmelden » Centeno Coaching | Jet Centeno

www.centenocoaching.nl
Bekijk Facebook event

Bloom - House of Health
Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag

Jet Centeno
+31625360018
jet AT centenocoaching DOT nl

Meer agenda van Centeno Coaching

juni 2019

Liefdesgeluk

ZA 08 jun 10.00 uurCoaching - Lifecoachingworkshop
Liefdesgeluk

In deze dagworkshop staan we stil bij de barrières tussen jou en de liefde. We onderzoeken niet alleen de blokkades, maar staan ook stil bij de onuitputtelijke bron die onze zelfliefde voedt.
Centeno Coaching
Jet CentenoDen Haag
Vader Dochter relatie Dagworkshop

VR 28 jun 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Vader Dochter relatie Dagworkshop

De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw. Wil jij inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades? Kom naar mijn Vader Dochter relatie Dagworkshop.
Centeno Coaching
Jet CentenoDen Haag

juli 2019

Mini Zomer Retraite 12 t/m 14 juli

VR 12 jul 16.00 uurRetraitesretraite
Mini Zomer Retraite 12 t/m 14 juli

Ontspannen, loslaten en opladen. Centraal staan jouw vraag en verlangen. Met opstellingen ontvang je inzicht en een groei-impuls. Meditaties, lichaamswerk, momenten van stilte en genieten in de natuur.
Centeno Coaching
Jet CentenoDen Haag

augustus 2019

Moeder Dochter relatie - vrouwenlijn Workshop

ZA 31 aug 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Moeder Dochter relatie - vrouwenlijn Workshop

Groei verder in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en voor-moederen.
Centeno Coaching
Jet CentenoDen Haag

september 2019

Reis van de Heldin - start groep 7

VR 06 sep 10.00 uurCoaching - Leiderschapscoachingcursus
Reis van de Heldin - start groep 7

De Reis van de Heldin is een persoonlijke reis voor sterke vrouwen: succesvolle vrouwen die soms het contact met zichzelf verliezen en spirituele vrouwen die hun talenten nog niet volledig in kunnen zetten in het dagelijks leven.
Centeno Coaching
Jet CentenoDen Haag