Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29sep 2023
The Teachings of the Medicinewheel

Nanna Nicole ~ Medizijnsvrouw
Den Haag - Scheveningen

2 heerlijke helende dagen volledig in het teken van de Magie van het Medicijnwiel. Wie mij / mijn werk kent, weet dat ik groot fan ben van de (helende) kracht van het Medicijnwiel. De verbinding die het brengt met het Leven zoals het zich laat zien.

Twee dagen duiken we diep in ‘the teachings of the medicinewheel', zodat je na deze zelf weet hoe je het Medicijnwiel kunt leggen én gebruik kunt maken van de Magie van het Medicijnwiel. Op jouw eigen unieke Wijze!

Vrijdag komen we samen, onder het licht van de Volle Maan. Een avond om kennis te maken en te delen met elkaar; waarom ben je gekomen, wat zijn jouw verwachtingen?

Daarnaast ga je reizen op het geluid van de drum, om dichter en dieper bij jouw eigen Medizijn te komen. We dragen allemaal ons eigen unieke Medicijn in ons. Een Medicijn is een kwaliteit: dat wat jij te brengen hebt in deze Wereld!

Zowel de vrijdag als de zaterdag gebruiken we dag om de krachten van de Vier Windrichtingen, Moeder Aarde & Vader Hemel te ervaren en te onderzoeken. Er is veel over geschreven, het Medicijnwiel is oer oud, en het is (voor mij) belangrijk dat jij, dat wij, ook hier onze eigen ideeën, visies en ervaringen aan kunnen toevoegen. Dat wat past bij deze Tijd!

Aan het eind van deze dagen kun je  jouw Medicijnwiel leggen, én daarin jóuw Medicijn (her) ontdekken. Je gaat naar huis metgegronde kennis over het Medicijnwiel en hoe je dit toe kunt passen in jouw leven of werk, én jouw Medizijn…

Informatie

29 sep 2023 t/m 30 sep 2023 | let op! beide dagen zijn van 10.00 - 18.00
10.00 - 18.00
333,00 incl. 2x lunch & snackies, zonder overnachting
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Koek & Hopi
Keizerstraat 40B
2586 BK Den Haag - Scheveningen

The Teachings of the Medicinewheel