Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09jul 2023
Workshop Move your life!

Regina Cové
Den Haag

Ontdek de kracht van beweging! Ontdek hoe je via beweging afscheid neemt van beperkende overtuigingen en emoties. Open jezelf voor nieuwe inzichten en informatie. Krijg meer focus, controle, zelfvertrouwen en daadkracht.

Energetische tools voor meer zelfvertrouwen, inspiratie en innerlijke rust

Merk jij ook dat de energieën op aarde erg overweldigend zijn? Dit kan ons uit balans brengen en klachten geven als slapeloosheid, vermoeidheid, verwarring en besluiteloosheid. Om je te ondersteunen, organiseren wij een unieke workshop die je letterlijk en figuurlijk in beweging brengt!

Met simpele, effectieve energetische tools leer je gevoelens van angst, onzekerheid en twijfel te transformeren. Door contact te maken met je lichaamswijsheid krijg je meer inspiratie en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Het resultaat? Meer rust, zelfvertrouwen en kracht!

Wanneer je deze tools toepast, hebben afleidingen van buitenaf minder invloed op je. Je bent niet langer een speelbal van alles wat er om je heen gebeurt, maar hebt controle over hoe je je voelt. Je weet wat je wil en hoe je het wil en bent in staat vol vertrouwen jouw doelen, wensen en taken te realiseren.

In deze workshop leer je hoe je: 

  • Onverwerkte emoties en gedachtenpatronen uit je lichaam beweegt.
  • Energieën die niet van jou zijn wegbeweegt.
  • Ruimte maakt voor nieuwe inzichten en informatie vanuit jouw kern.
  • Nieuwe mogelijkheden voor jezelf activeert.

Heling door beweging: AuraMoven

Een belangrijke tool die je leert in deze workshop is het AuraMoven: een bijzondere vorm van bewegen die zich richt zich op het losmaken en verwerken van vastzittende emoties. Tijdens het bewegen (moven) ontstaan waardevolle inzichten waardoor je de emoties direct kunt loslaten. Je voelt je lichter en kunt je richten op wat je werkelijk wilt. 

Informatie

09 jul 2023
10.00 - 14.00
79,00

Waar?

Denenburg 41 Den Haag

2591 AA Den Haag

Contact

Workshop Move your life!