Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

07jun 2023
De stem van je ziel.

Ruimte voor Ontwikkeling
Den Haag

Een dag om systemisch te onderzoeken en echt in contact te kunnen zijn met je ziel. Wat is zijn of haar belangrijke boodschap voor jou?

Het is fijn om in contact te kunnen zijn met je ziel: Met jouw essentie, jouw bron van licht. In die afstemming kun je horen wat voor jou op jouw pad nu belangrijk is. Je ziel kan daarbij werken als een richtingaanwijzer op je pad. Maar hoe doe je dat: luisteren naar de stem van je ziel?

Representanten kunnen dat voor jou doen. Ze zijn neutraal en geven door via het wetende veld wat voor jou nu belangrijk is om te horen of te zien. Zo kan het licht vanuit je ziel je hart bereiken en tot je spreken. Via een andere werkvorm, die we ook gebruiken, kun je ook direct vanuit je onderbewustzijn spreken en jezelf zo meer bewust worden van wat er op dit moment in je leeft en wat er vanuit de schaduw naar het licht wil komen.

Er is plaats voor 6 deelnemers, waarbij er voor een ieder 2 persoonlijke opstellingen gedaan worden. Zo wordt deze dag een avontuur voor je en zul je wijzer en vol inspiratie huiswaarts gaan. Weet je welkom!

Informatie

07 jun 2023
10.00 - 17.00
125,00

Waar?

Ruimte voor Ontwikkeling
G.J. van Marrewijklaan 131
2552JP Den Haag

Contact

De stem van je ziel.