Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Jaartraining Stemexpressie 2019
VR 18 januari | 10.00-18.00 uur | Den Haag

18 januari 2019 t/m 14 december 2019 |
2783


In januari starten we weer met een jaartraining. Tijdens de jaartraining duik je in de wereld van stem, klank en ziel. Je gaat op avontuur, op ontdekkingsreis met jezelf en met elkaar.

Wat brengt de jaartraining je? Allereerst veel plezier en ontroering. Het klinken op vele manieren, klanksessies, soms magisch mooi, jamsessies en klankreizen openen een hele wereld. Stap voor stap wordt je vrijer, ontwikkelt zelfvertrouwen, kun je je pure stem ontdekken en laten klinken. Stemexpressie is een weg naar echtheid, bezield leven en liefde.

Je komt met klinken heel veel tegen: lading, schroom, ontroering, plezier, verdriet, kick, trance, inzicht, stilte. Het gaat om de manier hoe we hiermee omgaan. Daarom is de jaartraining in de eerste plaats een jaar voor je eigen proces van bevrijding en heelwording.

Zoals veel deelnemers gemerkt hebben werkt stemexpressie niet alleen omdat het heerlijk is om te klinken en te zingen, maar vooral ook omdat de psychologische en spirituele principes erachter werken. Daar gaan we diep op in, zodat het gereedschap wordt, levenskunst.

We gaan op onderzoek uit naar de mogelijkheden van stemexpressie als instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt veel kans om met elkaar te oefenen, om zelf werkvormen op te zetten en jezelf verder te leren kennen en ontwikkelen, als mens en als begeleider.

‘De krachtigste en meest wezenlijke training van mijn leven.’ (Hilde Breda)

 

Lees meer op de website!

Informatie + Aanmelden » Stemexpressie en Persoonlijke Ontwikkeling | Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl

De Aap
Westeinde 175k
Den Haag

Marius Engelbrecht
070-354 55 73/06-48 49 43 58
info AT mariusengelbrecht DOT nl

Meer agenda van Stemexpressie en Persoonlijke Ontwikkeling