04sep 2022
Sound Healing Bath en lunch met Freddy & Jarina

Wajid Osho Meditatie Centrum
Den Haag

Als symbolische opening van het nieuwe seizoen komen deze twee prachtige zielen ons opnieuw een heerlijk ontspannen droombad van klanken verzorgen, die met een heerlijke lunch wordt afgerond.

Het helende klankbad vanFreddy Xensy en Jarina Mahina (Natural Healings) was één van de hoogtepunten van het afgelopen Wajid Paas Festival. Als symbolische opening van het nieuwe seizoen komen deze twee prachtige zielen ons opnieuw een heerlijk ontspannen droombad van klanken verzorgen, die met een heerlijke lunch wordt afgerond.

"Alles manifesteert zich via energie, trilling, klank, sound. Sound kennen we voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Maar wist je dat dit woord ook voor welbevinding en gezondheid staat? Als in 'I feel safe and sound'. Onze droombaden nodigen het rationele deel van onze geest uit om zich mee te laten voeren in de weidsheid en verwondering van klinkende energiegolven. Een sound waar innerlijke rust en stilte in doorklinkt. Weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren. Kom, wees welkom, leg je neder en laat de verwondering beginnen."

Informatie

04 sep 2022
10.00 - 14.00
35,00 inclusief lunch
Minimaal 12 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Wajid Osho Meditatie Centrum
Prins Hendrikplein 1
2518JA Den Haag

Sound Healing Bath en lunch met Freddy & Jarina