05jul 2022
Eetbaar Park met het eerste fruit


Den Haag

rondleiding door Menno Swaak  Aan de hand van enkele permacultuur ontwerpprincipes wordt getoond hoe de tuin is opgezet als een duurzame tuin, die kan gaan voorzien in voedsel, energie en grondstoffen.

rondleiding door Menno Swaak 
Aan de hand van enkele permacultuur ontwerpprincipes wordt getoond hoe de tuin is opgezet als een duurzame tuin, die kan gaan voorzien in voedsel, energie en grondstoffen. Daarbij ook aandacht voor hoe recente inzichten en ervaringen met Permacultuur in de tuin geïntegreerd worden.

Met z'n ontluikende natuur, waarin een deel van de over de 100 eetbare gewassen en ondersteunende planten zichtbaar worden en een deel van het fruit in bloei komt, is de tuin een feestje van biodiversiteit. De uitleg bij de rondleiding houdt rekening met zowel de beginnende als de meer ervaren (moes)tuinier, die over wil gaan naar een tuin waarin meer plaats is voor natuur en een natuurlijk evenwicht. Ook de voedselbosrand krijgt aandacht.

Maak hier kennis met Permacultuur. Ga de drie ethische principes begrijpen en probeer te snappen hoe de ontwerpprincipes u kunnen helpen uw leven en leefomgeving richting en vorm te geven door te samenwerken met de natuur en haar niet bestrijden en ga er de samenhang en verbanden herkennen.

Informatie

05 jul 2022
20.00 - 21.30
gratis, donatie voor Eetbaar Park welkom

Waar?

Eetbaar Park (Zuiderpark).
Vreeswijkstraat 60, poortje achter benzinestation
Den Haag

Eetbaar Park met het eerste fruit