Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11nov 2021
Ceremony for the Earth

Tineke Duys
Den Haag

Tijdens de klimaattop komen we samen aan zee, waar we in een Ceremonie voor Moeder Aarde onze helende intenties overbrengen naar onze vertegenwoordigers in de politiek. Op 11-11 om 11.11 uur zullen we stil zijn. Samen met vele anderen wereldwijd.

We komen samen met een groep aan zee, ten tijde van de klimaattop. We zullen zingen, drummen en stil zijn. Met name om 11.11 uur, op deze 11e van de 11e. Op meerdere plekken in verschillende landen zullen er ceremonies zijn om te proberen zoveel mogelijk positieve energie te genereren voor Moeder Aarde en onze vertegenwoordigers bij de klimaattop. Neem iets mee voor op ons gezamelijk altaar en iets om op te zitten en eventueel je drum of ratel.

Dit is een initiatief van Ton van der Kroon en Anne Wislez, waar ik me mee verbonden voel. Zij zullen op dit tijdstip op de berg Shiehallion in Schotland zijn en we zullen ook op hen afstemmen.

Ik hoop dat we met veel mensen samen mogen stromen en als groep van betekenis mogen zijn in de energie. Je bent meer dan welkom.

 

 

Informatie

11 nov 2021
10.15 - 12.15
0,00 Je deelname is gratis.

Waar?

Zandmotor Den Haag
Roompot, Machiel Vrijenhoeklaan
Den Haag

Contact

Ceremony for the Earth