Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16jul 2021
Kom in volledig contact met jezelf - Individueel retraite weekend

Regina Cové, praktijk voor bewustwording
Woubrugge

Ben je toe aan wat ontspanning, rust, ruimte en natuur? Trakteer jezelf op een retraite weekend in Woubrugge alleen voor jou. Dit weekend staat in het teken van weldadige behandelingen en mooie inzichten. Je komt als herboren thuis.

Een opladend en verfrissend weekendverblijf in Woubrugge

Een weekend dat volledig om jou draait. Om jouw ontspanning en bewustwordingsproces. Dat klinkt toch fantastisch? Vol trots presenter ik je mijn nieuwe aanbod: een privé weekendretraite! Wat houdt dat in? Van vrijdagavond tot zondagmiddag verblijf je bij mij thuis in het prachtige en rustige Woubrugge. Ik leg je helemaal in de watten met heerlijke behandelingen en oefeningen. Tijdens het weekend laat je je verwennen, rust je uit, ontspan je en doe je waardevolle inzichten op. Het is net een weekendvakantie met een bijzondere inhoud: Het gaat alleen om jou. 

Op het programma staan onder andere wandelingen door de natuur, yoga en meditatie, voetreflexmassage, heerlijke gezonde maaltijden, een ontspannende hoofd- en handmassage, ademhalingsoefeningen, een les over energieruimtes, het aura en het werken met stemvorken. De maaltijden worden volledig afgestemd op jouw dieetwensen. 

Voor meer informatie en reserveren kijk op mijn website. 

 

Informatie

16 jul 2021 t/m 18 jul 2021
19.30 - 15.00
420,00

Waar?


Watermunt 10
2481CE Woubrugge

Kom in volledig contact met jezelf - Individueel retraite weekend