Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20jan 2021
Elke woensdag vrijblijvend kennismakingsgesprekken via Zoom.

De Zeeboezem
Den Haag

Wil je meer informatie over Persoonlijke ontwikkeling en Reiki behandelingen? Dat kan, iedere woensdagochtend kan je vrijblijvend een afspraak maken. Kan je deze dag niet? Geen probleem dan plannen we een andere dag in.

Iedere woensdagochtend van 9:00 tot 13:00 uur.
(komt deze dag niet uit? Bel of stuur een email, zodat we een ander dagdeel kunnen inplannen)

Graag wil ik jou meer vertellen over persoonlijke ontwikkeling vanuit een Holistisch Visie, waarin ik als basis, de 5 Holistische niveaus aanhoud; Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch (Reiki) en Spiritueel.
 

Ik zal je vertellen wat Holisme en Reiki is en wat de 5 Holistische niveaus inhouden en welk verband ze met elkaar hebben. Daarbij kan ik je uitleggen wat dit voor jou, als persoon kan betekenen, voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 
Ik geef je informatie mee, wat je nog rustig kan doornemen. 

Meer informatie

Op de website van De Zeeboezem, staat al veel informatie over persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid, geld, geluk, energie (Reiki) en liefde. Graag zou ik jou daar persoonlijk meer over willen vertellen.

Kosten, waar en wanneer

Dit gesprek is vrijblijvend en kunnen we inplannen op een dag wat voor jou uitkomt. We kunnen dit gesprek i.v.m. de Covid-19 maatregelen via Zoom afspreken. 

Bij een goede gezondheid kunnen we ook afspreken bij mij in de praktijk, bij jouw thuis of tijdens een wandeling op het strand.

Bereikbaarheid Den Haag

Openbaar vervoer
Tram 2, halte Valkenboslaan, dan is het nog 5 minuten lopen.

Parkeren als je met de auto komt
Gebruik de parkmobile app (parkmobile/download/)

In de omliggende wijken gelden, de volgende parkeertarieven:
Maandag tot en met zondag van 18.00 tot 24.00 uur; tarief €1,95 per uur

Informatie

20 jan 2021 | Kan je deze dag niet? Bel of mail mij dan om een andere dag in te plannen.
9.00 - 13.00

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Elke woensdag vrijblijvend kennismakingsgesprekken via Zoom.

Wat doe ik nog meer?

De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Voedingsadvies & Coaching
Fysieke gezondheid
De Zeeboezem - BLY EI Trainingen
Den Haag
Hoe voedt jij je op fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
De Zeeboezem
Zelfrealisatie
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling
De Zeeboezem
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
De Zeeboezem
26jan
Workshop
Kracht van ademhaling
De Zeeboezem
Online
Rust in je hoofd. Wie wil dat nou niet. Ervaar wat een bewuste ademhaling voor jou kan doen. De rust die je ervaart en de energie die je krijgt, als je, je gedachtes kan laten voor wat het is en je de focus kan houden op je ademhaling.
De Zeeboezem
27jan
Spreekuur
Wandelcoaching
De Zeeboezem
Den Haag
Wil jij je weer fitter, energieker en positiever voelen, waardoor je ook de inspiratie vindt om je doel/droom te gaan volgen en te realiseren? Dat kan. Tijdens een wandeling in de natuur gaan we samen aan de slag aan jouw doelen en dromen.  
De Zeeboezem
21jan
Spreekuur
Reiki-Klankschalen behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Ervaar een Reiki behandeling in Den Haag. Waar mijn doel is, jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vermoeidheid minder wordt, meer rust in je hoofd gaat ervaren, waardoor je meer energie gaat krijgen.
De Zeeboezem
Reiki en magnetiseren
Ervaar de ontspanning en energie na een Reiki Behandeling
De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten, door de handen op het lichaam van een mens te leggen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid.