Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jan 2021
Een middag voor jezelf in het nieuwe jaar

Natuur Verbindt
Delft

In de stilte van de winter kun je buiten de leegte ervaren. Ondanks alle regels rond corona kun je de natuur ingaan. Deze middag neem ik je mee de natuur in. Dat kan samen, maar ook op afstand. De natuur bied je wat jij nodig hebt.

2021 is begonnen en helaas met de verlengde lockdown kunnen we niet als groep bij elkaar komen. Hierdoor kunnen wij onze (groeps-) dag in de natuur je niet aanbieden.

Maar ondanks dat wil ik je een middag in de natuur aanbieden om één op één op pad te gaan. Samen of op afstand van elkaar en wil ik je laten ervaren dat de natuur je meer dan alleen ontspanning kan bieden. Waar heb jij behoefte aan, wat wil je in dit nieuwe jaar doen?

Januari is een maand van de winter en staat voor winterslaap. Dat er ‘iets’ uit niets geboren kan worden. Het is een goede tijd om te onderzoeken wat je in de kern van deze leegte kan vinden als inspiratie om verder vorm te geven.
Afhankelijk van je startvraag of intentie geef ik je een natuur- of creatieve opdracht en ontstaat er een bewustwording van wat jij nodig hebt en hoe je daar vorm aan wilt geven in het nieuwe jaar.
Een middag ontspannen in de natuur en een opdracht doen zijn de juiste ingrediënten om te ontdekken wat deze je te bieden heeft, de natuur geeft raadt!

Heb je interesse? Stuur mij mail, dan neem ik contact met je op om samen afspraken te maken over de inhoud van de middag.

Informatie

30 jan 2021
14.00 - 16.00
30,00 Het bedrag is inclusief materiaal en thee of koffie.
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?

Duurzaamheidcentrum de Papaver, dit is de verzamellocatie
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Contact

Een middag voor jezelf in het nieuwe jaar