Zoek in de agenda van Bewust Den Haag


maart 2019

10 Mindfulness meditatie-avonden (vervolgtraining) Zoetermeer

WO 27 mrt 19.30 uurMindfulness & Compassietraining
10 Mindfulness meditatie-avonden (vervolgtraining) Zoetermeer

Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk! Pijnig je jezelf ook steeds met de vragen: Ik weet wat Mindfulness mij brengt, waarom maak ik er dan geen tijd voor vrij? Mijn leven is te druk. Waar haal ik de tijd vandaan om meditatieoefeningen te doen?
IndivForte Stressvermindering en Mindfulness Zoetermeer
Esther van der SluisZoetermeer
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme

DO 28 mrt 19.45 uurSjamanismecursus
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme

Een sjamanistische reis in contact met je ziel. Hoe kan de natuur, ritme en klank helend voor ons zijn? Wat is mijn krachtdier? We ervaren verschillende rituelen en leggen een medicijnwiel met elkaar. Heerlijke inspirerende avonden voor jezelf.
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag
Familieopstellingen in de huiskamer

DO 28 mrt 19.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Familieopstellingen in de huiskamer

Familieopstellingen is een bewustwordingsproces. Je ervaart het verschil tussen eigen- en overgenomen gevoelens. Met deze inzichten kun je er bewust voor kiezen om vrij te zijn; geschikt voor iedereen die de familie op een ander niveau wil ontdekken.
Energypraktijk
M. van DoornZoetermeer
Gratis inloopspreekuur

VR 29 mrt 13.00 uurFamilie- en systeemopstellingenopen dag
Gratis inloopspreekuur

Kom gratis en vrijblijvend langs om kennis te maken, te sparren over jouw situatie of je te laten informeren over wat een familieopstelling voor je kan betekenen. Welkom!
Levensecht
Leontien van der PlasLeidschendam
Inspiratiewandeling voor Ondernemers. Maartthema: Toolkit maken

ZA 30 mrt 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingnetwerkbijeenkomst
Inspiratiewandeling voor Ondernemers. Maartthema: Toolkit maken

Elke maand een inspirerende netwerkwandeling voor ondernemers, met Karlien van Haagen, natuurcoach. Deze keer een boswandeling waarin je werkt aan je eigen ondernemerstoolkit.
Bewust Den HaagDen Haag
Permacultuur Jaaropleiding PDC 2019

ZA 30 mrt 10.00 uurPermacultuurcursus
Permacultuur Jaaropleiding PDC 2019

Permacultuur is een samentrekking van "Permanent agriculture": duurzame landbouw. Het is een ontwerpsysteem dat men op alle aspecten van het leven kan toepassen. Centraal staat het samenwerken met de natuur, en de natuur als voorbeeld en inspiratie.
Permacultuur Nu!
Menno SwaakDen Haag
Rondleiding  Eetbaar Park I

ZO 31 mrt 10.00 uurPermacultuurpresentatie
Rondleiding Eetbaar Park I

Aan de hand van enkele permacultuur-ontwerpprincipes wordt getoond hoe de tuin is opgezet als een duurzame tuin, die kan gaan voorzien in voedsel, energie en grondstoffen.
Permacultuur Nu!
Menno SwaakDen Haag
Eetbaar Hout: paddenstoelen uit eigen tuin

ZO 31 mrt 13.00 uurNatuur, Tuin en Landschapworkshop
Eetbaar Hout: paddenstoelen uit eigen tuin

Een permacultuurtuin leent zich meestal uitstekend voor paddenstoelen. Waarschijnlijk groeien ze er uit zich zelf al volop. In deze workshop ga je met een zelf-geënte stam naar huis.
Permacultuur Nu!
Menno SwaakDen Haag

april 2019

Workshop Bewust Ondernemen: Sales op Sneakers - met Jan Boon

MA 01 apr 10.00 uurCommunicatie en presentatieworkshop
Workshop Bewust Ondernemen: Sales op Sneakers - met Jan Boon

Stop met leuren, dat kan veel beter. Verkopen is: veel aandacht geven en hele goede vragen stellen. En dat kan zonder pak en stropdas, maar gewoon in je eigen kloffie, op je eigen fijne schoenen. Sales op Sneakers dus. Wil jij dat ook? Doe dan mee.
Den Haag
Free your voice! Cursus zang & stemexpressie

DI 02 apr 19.30 uurMuziek & Zangcursus
Free your voice! Cursus zang & stemexpressie

ZANG EN STEMEXPRESSIE CURSUS Je stem helemaal durven gebruiken…zonder schroom, puur genieten & voluit zingen! Deze cursus is geschikt voor beginners en mensen met ervaring. 4 inspirerende lessen van anderhalf uur. juliescott
Julie ScottDen haag
Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag